Vakmanschap voor een langdurige samenwerking

Een integrale aanpak of benadering die, gezien vanuit de klant, samenhangend is en aandacht heeft voor alle leefgebieden. … Het organisatorische aspect van integraliteit waarin professionals met elkaar samenwerken en processen, werkwijze en expertise op elkaar afstemmen om tot een gezamenlijk plan voor de klant te komen.

Wij zijn uw partner voor al het onderhoud aan de gebouwschil. Onze integrale aanpak biedt veel voordelen. Zo organiseren we alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden en heeft u als opdrachtgever één vast aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Samen met onze vaste partners

De meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden voeren wij zelf uit. Voor specialistische opdrachten werken we samen met onze partners. Van dakdekkers tot metselaars en van elektriciens tot loodgieters. Met elkaar gaan we voor het beste resultaat: een pand dat esthetisch, technisch en functioneel staat als een huis.

Meer weten over onze aanpak?
Contact

 

Meer dan 100 jaar ervaring

Van der Grift en Valkenburg Onderhoud is een familiebedrijf met ruim 100 jaar ervaring het adres als het gaat om service- en onderhoudswerkzaamheden, gevel-en objectreiniging, bouw- en renovatiewerkzaamheden, mutatiewerkzaamheden, schilderwerkzaamheden en infrastructurele opdrachten.

Lees meer over onze historie.  (HYPERLINK)