Een eerste indruk is ontzettend belangrijk, dat weten we allemaal. Toch doen we er vaak onvoldoende aan. Gelukkig is er de schilder van Van der Grift en Valkenburg. Aantrekkelijk geprijsd en professioneel.

Te weinig aandacht

Sommige bedrijfspanden, zorginstellingen of schoolgebouwen kunnen wel wat hulp gebruiken. Locaties waarbij er vaak te weinig aandacht wordt besteed aan de uitstraling. En dat terwijl we op soort plekken meestal een besluit nemen op basis gevoel.

Verwaarloosd

Overweegt u om met een nieuwe partij zaken te doen? En men heeft een oud pand of geen frisse locatie? Dan zult u zich waarschijnlijk bedenken. Hetzelfde geldt voor de zorginstelling of een nieuwe school: als u hiernaar op zoek gaat, dan kiest u vermoedelijk niet voor de instelling met de grauwe muren en de gebladderde raam- en deurkozijnen.

Fris uw schoolgebouw, bedrijfspand of zorginstelling weer op

Met een minimale investering kunnen wij met Van der Grift en Valkenburg Onderhoud hier iets aan doen. Tijdens de schoolvakanties of op een ander gepast moment gaan wij aan de slag en u profiteert daarna weer van alle voordelen van een mooi opgeknapt en frisse locatie.

Meer informatie over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vragen?

Wij staan graag voor u klaar

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.