Meedenken, ontzorgen en overtreffen

Dat is waar ons werk over gaat. Als de professionele partner voor de klus met ruim een eeuw ervaring en een uitstekend oog voor kwaliteit en stijl voegen wij meer toe dan onze werkzaamheden alleen. Korte lijnen, kwaliteit en met een persoonlijk klantcontact overtreffen wij graag al uw verwachtingen.

Als partner voor onderhoud- en service, gevel-en object reiniging, mutatiewerk, schilderwerk, bouw-, renovatie- en verbouwingen opdrachten voeren we de werkzaamheden zelf uit. Met een solide netwerk van vaste partners voor specialistische opdrachten of extra ondersteuning hebben wij alles in huis om uw object, gebouw 0f locatie te onderhouden, te verfraaien en blijvend te verbeteren.

Van der Grift en Valkenburg staat voor kwaliteit

De eindgebruikers staan bij iedere opdracht scherp op ons netvlies. Met uitgebreide kennis over (duurzaam) materiaalgebruik, solide mutatie, bouw, onderhouds- en reinigingsoplossingen en vooral onze liefde voor het vak geven we leef- en werkomgeving een stukje extra kwaliteit.

Echte vakmensen

Onze medewerkers zijn flexibel, efficiënt en bekend met de nieuwste ontwikkelingen. Ze verplaatsen zich moeiteloos in uw situatie, verdiepen zich in de wensen en behoeften van de klant en communiceren helder en duidelijk zodat de verwachtingen worden gemanaged. Specialisten in hun vak en boven alles hebben ze plezier in hun werk. Die passie en enthousiasme maakt ze tot echte Van der Grift en Valkenburg- vakmensen.

Duurzaam aan de slag

Niet alleen de huidige gebruiker, maar ook een volgende generatie heeft onze aandacht. Hoe kunnen we op een duurzame manier zorg dragen voor de leefomgeving? Telkens zoeken we naar nieuwe oplossingen. Zoals milieubesparende producten die objecten zo lang mogelijk beschermen, het efficiënt organiseren van transport en afvalstromen en het minimaliseren van verspilling. Meer informatie over duurzaam ondernemen vind je op deze pagina.

Scholing

We investeren graag in de kennis en ontwikkeling van onze vakmensen. Omdat we de beste onderhoudsspecialist willen zijn én blijven, maar ook omdat we geloven dat permanente ontwikkeling ons werk leuker en uitdagender maakt. Van der Grift en Valkenburg biedt medewerkers opleidingen aan en leert ze werken volgens de nieuwste technieken.

Certificeringen

Meer dan 100 jaar ervaring

Van der Grift en Valkenburg Onderhoud is een familiebedrijf met ruim 100 jaar ervaring het adres als het gaat om service- en onderhoudswerkzaamheden, gevel-en objectreiniging, bouw- en renovatiewerkzaamheden, mutatiewerkzaamheden, schilderwerkzaamheden en infrastructurele opdrachten.

Lees meer over onze historie.