Let’s make it Stach! Stach B Building

Projectomschrijving

 Welcome to B. Amsterdam! This is your place to connect, create, learn & grow.

Amsterdam is een inspirerende locatie met creative offices & coworking spaces in Amsterdam waar ook onze opdrachtgever Stach sinds kort een vestiging heeft geopend. Daarom kan je nu ook in de speciale omgeving van B. Amsterdam terecht voor een gezond en overheerlijk ontbijt, verse koffie, een lunch of (gezonde) snack. Samen met onze gewaardeerde klant Vermaat zijn we volop bezig om diverse Stach-vestigingen op te leveren. Hierbij is Van der Grift en Valkenburg volledig verantwoordelijk voor de uitvoering van alle denkbare facetten zoals het complete Schilderwerk en de volledige Verbouwing.

Samen met de klant maken we een gedegen plan van aanpak. Daarna gaan we met al onze vaklieden met verschillende disciplines voortvarend aan de slag.

Stach is een nieuw concept waar een moderne, frisse en kwalitatieve uitstraling bij hoort. Van Der Grift en Valkenburg deelt deze merkwaarden waardoor we samen het Stach B Building Amsterdam project succesvol hebben opgeleverd. Of het nu gaat om het concept, tekenen, bouwen, verbouwen, schilderen of het inrichten van de locatie. Van der Grift en Valkenburg heeft deze klus met volle overtuiging en enthousiasme voltooid. We zijn trots op onze samenwerking en trots op het eindresultaat! Meer informatie over onze mogelijkheden van renoveren, verbouwen of schilderen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Vragen?

Wij staan graag voor u klaar

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.