Volledige moderne verbouwing TrainMore

Projectomschrijving

Wij hielpen deze fantastische sportschool weer te geloven in een toekomst die zij met vertrouwen tegemoet kunnen zien!

Het project en de locatie is gestart als supermarkt, het doel was om dit om te bouwen naar een moderne en eigentijdse sportschool. TrainMore is non-stop sportschool in de Oude Ebbingestraat, vlakbij de Grote Markt. De 24/7 urban gym, waar je altijd terecht kunt voor een work-out. Dag en nacht!

Van der Grift en Valkenburg is bij het gehele project betrokken geweest vanaf het schetsontwerp (SO) tot aan het voorlopig-ontwerp (VO) en uiteindelijk het definitief-ontwerp (DO). We waren verantwoordelijk voor de contacten met de architect en tevens met de organisator van de bouwvergaderingen.

We zijn trots op het realiseren van het project met de moderne kleedkamers inclusief douches en toiletten, een yoga-studio met de juiste sfeer, een sportieve met urban look fitnessruimte. De vloer is voorzien van rubberen matten van 4cm dikte. Belangrijk in verband met de demping en geluidsoverlast.

Om te werken met korte lijnen hebben we samengewerkt met vaklieden uit de regio. De projectleider verbleef tijdens de periode op loopafstand van het project. Dit werkt wel zo prettig en zeker zo efficiƫnt.

Van der Grift en Valkenburg heeft deze sportschool turn-key opgeleverd. Dit betekent dat wij alles geregeld hebben van sloop naar renovatie tot opening. We zijn enorm trots op het eindresultaat en wensen TrainMore veel sportief succes toe.

 

 

Vragen?

Wij staan graag voor u klaar

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.