Railinfrastructuur door van der Grift en Valkenburg

Alle activiteiten op- en rond het spoor worden wel aangeduid met infrastructurele werken. Van der Grift en Valkenburg is al jarenlang een gewaardeerde partner op het gebied van allerlei werkzaamheden rondom railinfrastructuur. Met onze vakmensen, specialistische apparatuur en een bewezen staat van dienst voeren wij werkzaamheden uit zoals het reinigen van stationsgebouwen, perrons en lichtstraten. Maar ook glasbewassing, schilderwerkzaamheden en het verwijderen van graffiti op en rond het station behoren tot ons takenpakket.

Reiniging van perrons, lichtstraten, trappen en leuningen

Een stationsgebouw en de bijbehorende perrons behoren een veilige en prettige omgeving te zijn voor de reizigers. Een schone omgeving draagt in niet onbelangrijke mate bij aan een fijne verblijfsruimte. Daarom reinigt Van der Grift en Valkenburg met professionele middelen en ervaren schoonmaak specialisten op periodieke basis de perrons en de lichtstraten boven de perrons.

Glasbewassing van stationsgebouwen

Schone ruiten geven niet alleen een helder en ongefilterd zicht, ze dragen ook bij aan de prettige sfeer in een openbare ruimte zoals een stationsgebouw. Onze glasbewassing gebeurt snel en efficiënt

Schilderen van diverse zaken op- en rond het perron en stationsgebouw

Op periodieke basis voorzien we uiteenlopende zaken op en rond een stationsgebouw van een frisse, nieuwe verflaag. Dat kunnen kozijnen, trapleuningen, deuren en andere zaken betreffen die regelmatig geschilderd moeten worden.

Graffiti verwijderen

Graffiti of andere ongewenste muurschilderingen kunnen de uitstraling van het stationgebouw of perron negatief beïnvloeden. Wij verwijderen alle soorten graffiti en bekladding grondig, professioneel en op milieuvriendelijke wijze. Op basis van de ondergrond en het type graffiti bepalen we de reinigingsmethode. Van der Grift en Valkenburg gebruikt de volgende methodes: stoomcleanen, stralen of met behulp van een reinigingsmiddel. Per situatie bepalen we de beste methode waarbij we grote waarde hechten aan het milieu.

Meer informatie over Railinfrastructuur?

Neem gerust contact met ons op inzake de mogelijkheden om ook voor u snel en efficiënt aan de slag te gaan inzake railinfrastructuur!

Vraag offerte aan

Railinfrastructuur door heel Nederland

Meer dan 100 jaar ervaring

Van der Grift en Valkenburg Onderhoud is een familiebedrijf met ruim 100 jaar ervaring het adres als het gaat om service- en onderhoudswerkzaamheden, gevel-en objectreiniging, bouw- en renovatiewerkzaamheden, mutatiewerkzaamheden, schilderwerkzaamheden en infrastructurele opdrachten.

Lees meer over onze historie.

Van der Grift en Valkenburg is specialist op het gebied van railinfrastructuur

Slijtage aan het spoor en andere onderhoudswerkzaamheden verrichten wij aan het het spoorwegnet en daarmee allerlei samenhangende voorzieningen zoals bijvoorbeeld stations, terminals, spoorwegovergangen en tunnels.

Railinfrastructuur dient per definitie snel en efficiënt te gebeuren. Onze gespecialiseerde uitvoerder stuurt hierbij een team aan van experts en allround vaklieden.

Projectomschrijving