Ambachtelijk schilderwerk

Schilderen is niet alleen ons vak, het is ook onze passie. Op alle vormen van schilderwerken, is Van der Grift en Valkenburg Onderhoud uw partner in de regio Utrecht en (ver) daarbuiten. Er is zonder overdrijven geen schilderwerk wat wij niet met enthousiasme aanpakken: van een enkele gevel schilderen tot een compleet kantoorgebouw of woonhuis schilderen. Met passie, vakmanschap en eersteklas materialen staan wij garant voor ambachtelijk schilderwerk!

Onderhoud is behoud

Schilderwerk is onderhoud. En onderhoud is behoud. Zo blijft niet alleen het mooie aangezicht van het pand behouden. Goed schilderwerk beschermt namelijk ook de kwaliteit van het onderliggende materiaal. Zo voorkom je met goed onderhoud hoge reparatiekosten. Investeren in onderhoud kent feitelijk alleen maar voordelen en is een kostenbewuste en duurzame keuze.

Schilderwerk vereist vakmanschap en verstand van zaken. Zo dient de juiste verf op de juiste plaats en met de juiste techniek te worden aangebracht. Bij Van der Grift en Valkenburg Onderhoud werken betrokken en ervaren schilders die alle benodigde kennis in huis hebben om elke schildersklus op de juiste wijze aan te pakken. Onze schilderswerkzaamheden zijn op te delen in de volgende deeltaken

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • VvE-Schilderwerk
  • Winterschilderwerk
  • Monumentaal schilderwerk

Schilderwerk bij Van der Grift en Valkenburg Onderhoud

Het mooie aan Van der Grift en Valkenburg Onderhoud is dat ons takenpakket veel verder reikt dan schilderen alleen. Want schilderwerk is weliswaar een belangrijk bestanddeel van het onderhoud, maar het onderhoud bestaat uit meer dan schilderwerk alleen.

Met onze integrale aanpak ontfermen wij ons op verzoek over het complete vastgoedonderhoud. En dat is precies de reden waarom we onszelf ook wel onderhoudsspecialisten noemen in plaats van schilders.

Alle meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden voeren wij zelf uit. Waar nodig schakelen wij onze gespecialiseerde partners in. Eén centraal aanspreekpunt en de kennis en kwaliteit van meerdere specialisten. Dat is de belofte van Van der Grift en Valkenburg en die maken we ook graag voor uw onderhoudsklus waar!

Onderhoudscontract voor schilderwerk

Regulier onderhoud is nu eenmaal met regelmaat nodig en is het behoud van de kwaliteit en de uitstraling van het gebouw. Een onderhoudscontract biedt daarbij duidelijkheid en houvast. U hoeft niet elke keer opnieuw een schilder in te schakelen, maar u bent er wel van verzekerd dat de nodige werkzaamheden op het juiste tijdstip gebeuren. In het geval van VvE’s is het overigens zelfs verplicht een onderhoudsplan te hebben.

Bij Van der Grift en Valkenburg stellen we graag in nauw overleg met u een onderhoudscontract op. Dit doen we uiteraard op een wijze waarbij we rekening houden met uw visie op de toekomst, plannen en ambities. Al het onderhoud, de planning en kosten staan hierin transparant en helder vastgelegd. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en neem contact met ons op!

Meer weten over schilderwerk en onderhoud?

Indien u meer wilt weten over de uitbesteding van het schilderwerk of onderhoud aan uw gebouw, neem dan contact met ons op!

Vraag offerte aan

Onze schilderwerken in Utrecht en ver daar buiten

Als schildersbedrijf met vestigingsplaats in Utrecht zijn we voor iedereen dichbtij. Centraal gelegen en vlakbij de rijksweg A2.

Door de jaren heen hebben wij al vele prachtige schilderprojecten mogen verrichten. In woningen, scholen, zorginstellingen, appartementencomplexen, kantoren, bedrijfspanden, monumenten, en ga zo maar door. Elke keer weer gaan we samen voor een glanzend eindresultaat.

Meer dan 100 jaar ervaring

Van der Grift en Valkenburg Onderhoud is een familiebedrijf met ruim 100 jaar ervaring het adres als het gaat om service- en onderhoudswerkzaamheden, gevel-en objectreiniging, bouw- en renovatiewerkzaamheden, mutatiewerkzaamheden, schilderwerkzaamheden en infrastructurele opdrachten.

Lees meer over onze historie.

Onderhoud en schilderwerk in één

Onderhoud is nu eenmaal met regelmaat nodig. Daarom biedt een onderhoudscontract duidelijkheid en houvast. U hoeft niet elke keer opnieuw een schilder in te schakelen, maar weet u wel zeker dat de nodige werkzaamheden op het juiste tijdstip gebeuren. In het geval van VvE’s is het zelfs verplicht een meerjaren onderhoudsplan te hebben.

Bij Van der Grift en Valkenburg stellen we zo’n MJOP of ander onderhoudscontract voor u op. Uiteraard in overleg met u en rekening houdende met visie op de toekomst, plannen en ambities. Al het onderhoud, de planning en kosten staan hierin transparant en helder in vastgelegd.

Opgeleverde projecten

Voor de Van der Grift en Valkenburg Onderhoud is geen opdracht te klein en geen gebouw te hoog. Laat u inspireren door de opgeleverde projecten en overtuig uzelf van onze brede inzetbaarheid en expertise. Gemotiveerd door de maatschappelijke vraag naar duurzame arbeid heeft de Van der Grift en Valkenburg Onderhoud inmiddels een flink aantal aanpassingen in de bedrijfsvoering gerealiseerd.maatschappelijke vraag naar duurzame arbeid heeft de Van der Grift en