Samen met onze gewaardeerde partners organiseren we het volledige onderhoud aan de gebouwschil. Dat begint bij duidelijke communicatie. Doordacht advies, heldere afspraken, korte lijnen en een professionele houding.

Of u nu opdrachtgever, eindgebruiker of omwonende bent, tijdens iedere stap van het proces weet u wat u van ons kunt verwachten. Ook daarna denken we als vaste partner graag met u mee en ontzorgen we u met maatwerk oplossingen en het gemak van totaalonderhoud.

Zo gaan we te werk

Om tafel

We maken graag met u kennis om meer te horen over uw plannen en ambities. Op onze beurt vertellen we u over onze werkwijze.

Inspectie

Beoordeling van de uitstraling en zorgvuldige inspectie vormen de basis voor het plan van aanpak.

Plan van aanpak

Op basis van de conditiemeting maken we een plan van aanpak en een begroting zodat u exact weet wat u kunt verwachten. Wijzigingen in de uitstraling van een gebouw kunnen worden gevisualiseerd door middel van een 3-D impressie. Bij overeenstemming verwerken we alles in een overeenkomst.

Aan de slag

We gaan aan de slag om uw wensen te realiseren. Uiteraard houden wij u op de hoogte van iedere stap in het proces.

Met onverdeelde aandacht voor de eindgebruiker

Ons werk raakt de leefomgeving van mensen. Daarom betrekken we hen zo veel mogelijk bij ons werk. We creƫren draagvlak, beperken overlast tot een absoluut minimum en zorgen voor een zo vlot mogelijke doorlooptijd. Natuurlijk houden we alle betrokkenen voortdurend op de hoogte van onze werkzaamheden. Wat we ook doen: aandacht voor bewoners en gebruikers staat centraal in ons werk.

Meer dan 100 jaar ervaring

Van der Grift en Valkenburg Onderhoud is een familiebedrijf met ruim 100 jaar ervaring het adres als het gaat om service- en onderhoudswerkzaamheden, gevel-en objectreiniging, bouw- en renovatiewerkzaamheden, mutatiewerkzaamheden, schilderwerkzaamheden en infrastructurele opdrachten.

Lees meer over onze historie