Infrastructurele projecten

Infrastructurele projecten zijn complex en omvangrijk en vragen om een gestructureerde aanpak. Door de toenemende wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid worden hoge eisen gesteld aan de technische installaties van tunnels, bruggen, sluizen en ondergrondse netwerken. Het realiseren en in stand houden van deze objecten vraagt daarbij intensieve samenwerking tussen de betrokken partijen. Bij Van der Grift en Valkenburg hebben we op dit gebied bewezen een betrouwbare partner te zijn bij de totstandkoming van diverse infrastructurele projecten.

Perfecte organisatie waarbij de klant koning is

Het afleveren van een mooi, technisch goed product en persoonlijk contact met de klant, dat is waar Van der Grift en Valkenburg voor staat. We luisteren daarbij goed naar de wensen van de klant en het inventief uitvoeren van de projecten door goed georganiseerde projectbegeleiding zal ons onderscheiden in de markt. De “klant is koning” is zeker de basis voor onze bedrijfsvoering.

Vraag offerte aan

Onze pluspunten bij grond- en straatwerk projecten

  • Inventief uitvoeren van projecten
  • Goed georganiseerde projectbegeleiding
  • Participerend werken

Meer weten over grond- en straatwerk opdrachten?

Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze opgedane kennis en expertise op het specifieke vakgebied van grond- en straatwerkopdrachten.

+100 jaar ervaring

Van der Grift en Valkenburg Onderhoud is een familiebedrijf met ruim 100 jaar ervaring het adres als het gaat om service- en onderhoudswerkzaamheden, gevel-en objectreiniging, bouw- en renovatiewerkzaamheden, mutatiewerkzaamheden, schilderwerkzaamheden en infrastructurele opdrachten.

Lees meer over onze historie.

 

Projecten en onze rol

Voor de Van der Grift en Valkenburg Onderhoud is geen opdracht te klein en geen gebouw te hoog. Laat u inspireren door de opgeleverde projecten en overtuig uzelf van onze brede inzetbaarheid en expertise.

Gemotiveerd door de maatschappelijke vraag naar duurzame arbeid heeft de Van der Grift en Valkenburg Onderhoud inmiddels een flink aantal aanpassingen in de bedrijfsvoering gerealiseerd waar we erg trots op zijn.