Renovatie en onderhoud maakt oud weer als nieuw

Zorgeloos wonen in een veilig huis is niet altijd vanzelfsprekend. Een huis is gevoelig voor ouderdom en schade. Zo kunnen de kozijnen na verloop van tijd gaan rotten. U moet uw woning eens in de zoveel tijd laten onderhouden om er zeker van te zijn dat deze aan alle veiligheidseisen voldoet. Door renovatie aan uw woning kunnen gedateerde delen weer in oorspronkelijke staat hersteld worden. Na onderhoud is uw huis weer als nieuw. Laat daarom zowel kleine als grote onderhoudswerkzaamheden uitvoeren door Van der Grift en Valkenburg Onderhoud. Zo bent u verzekerd van een perfect geprepareerd huis waar het heerlijk wonen is!

Aan- en verbouw door Van der Grift en Valkenburg Onderhoud

Het plaatsen van een garage of schuur, het aanbouwen van een serre of het inbouwen van een nieuwe keuken of badkamer? Verbouwingen zijn er in alle soorten en maten. Schakel Van der Grift en Valkenburg in om uw opdracht te verwezenlijken. In overleg wordt een plan gemaakt waarin uw ideeën en de mogelijkheden op elkaar afgestemd zijn. U kunt ook een afspraak maken voor het plaatsen van kozijnen, een carport of een nieuwe bijkeuken. Heeft u iets anders in gedachten? Neem gerust contact met ons op!

 

Vraag offerte aan

Nieuwbouwprojecten op maat

Uw droomlocatie staat niet in een folder of brochure. U heeft immers een persoonlijke smaak, specifieke eisen en een eigen kijk op hoe uw nieuwe woning of werkplek eruit moet komen te zien. Laat het project bouwen zoals u dat met de architect heeft bedacht. De voorbereiding en uitvoering vinden in nauw overleg met u plaats, zodat u zo min mogelijk gehinderd wordt in uw dagelijkse bezigheden. Bouw het project van uw dromen en laat Van der Grift en Valkenburg Onderhoud uw project of gebouw maken.

Meer weten over bouw- en renovatieprojecten?

Neem gerust contact met ons op over bouw- en renovatieprojecten. Want een ding is zeker; voor Van der Grift en Valkenburg Onderhoud is geen opdracht te klein of klus te groot!

Meer dan 100 jaar ervaring

Van der Grift en Valkenburg Onderhoud is een familiebedrijf met ruim 100 jaar ervaring het adres als het gaat om service- en onderhoudswerkzaamheden, gevel-en objectreiniging, bouw- en renovatiewerkzaamheden, mutatiewerkzaamheden, schilderwerkzaamheden en infrastructurele opdrachten.

Lees meer over onze historie.

Bouw en renovatieprojecten zijn bij ons in vertrouwde handen

Samen met Van der Grift en Valkenburg Onderhoud realiseren we uw grote en kleine dromen. Want het maakt ons niet uit of dit de nieuwbouw of aanbouw betreft. De realisatie van een bedrijfspand of de verbouwing van een woonlocatie. Wat u zakelijk of privé ook van plan bent, wij zorgen dat we met plezier, passie en vakmanschap uw bouw- of renovatieproject realiseren! Het is prettig samenwerken met een gemotiveerd team dat direct op uw wensen inspeelt en het project onder controle houdt. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en een betrouwbare offerte.

Renovatie project van twee appartementen hartje centrum in Utrecht

Trots! Het renovatie project van twee appartementen hartje centrum in Utrecht is opgeleverd. En wat een resultaat! Volledig renoveren van zowel de binnenzijde als de buitenzijde / nieuwe indeling appartementen / vervangen dak / vervangen vloerbalken / vervangen volledig water- en electriciteitsinstallatie / nieuwe dakramen / volledig dubbelglas / schilderwerk binnen- en buitenzijde / badkamer renovatie / nieuwe keuken / volledige afwerking.